Programkommittén PU erbjuder kurser varje år för att ge chalmerister en möjlighet att för ett överkomligt pris lära sig mer om något speciellt som intresserar dem. Dessutom erbjuder vi även flertalet provningar för att låta chalmerister träna sina smaklökar. Har du en egen idé till kvällskurs eller liknande som skulle berika Chalmeristens studietid så hör av dig till Kurs & Kulturchefen med dina tankar!

Kursen hålls av kapten Henrik Ohlson som guidar mellan kobbar och skär. Kursen ger kustskepparexamen med förarbevis och består av teoretiska föreläsningar samt praktiska moment. Inga förkunskaper krävs för att gå kursen.

Information:

Kursen ges två gånger per år, en gång på hösten med start i LP1 och en gång på våren med start i LP3.

Vårens kustskepparkurs har redan börjat men den är tillbaka igen i höst, håll utkik här i sommar för mer information om anmälan!

Priset för kursen är 800 kr för medlemmar i Chalmers Studentkår och 1200 kr för icke-chalmerister. Till kursen tillkommer även en avgift för kurslitteratur på 770 kr samt en avgift på 600 kr för de två praktiska momenten “Manövrering och navigation, dagtid” och “Manövrering nattid”. Vi tar Förarintyget och Kustskepparintyget, certifikatavgiften är 450 kr för vart och ett.

VT17 Datum:

Datumen för vårens kurs finns på denna länk!

Eventuella frågor skickas till: kustskeppar@pu.chs.chalmers.se.